TECHNOLOG ŻYWNOŚCI

Działoszyn/ pajęczański/ łódzkie

Ogłoszenie dodane: 12 godzin temu

Typ umowy:
Umowa o pracę
Wymiar pracy:
Pełny etat

TECHNOLOG ŻYWNOŚCI

Miejsce pracy: Wojska Polskiego 13, 98-355 Działoszyn, powiat: pajęczański, woj: łódzkie
Nr oferty: StPr/25/0376

OBOWIĄZKI:
Uczestniczy w realizacji inwestycji oraz wdrażaniu nowych technologii w Zakładzie ustalonych w planie operacyjnym.
zgłasza propozycje nowych technologii
nadzoruje uruchomienie produkcji nowych technologii
prowadzi dokumentację związaną z uruchamianiem nowych technologii.
nadzoruje dopuszczenie nowych wyrobów do obrotu spożywczego poprzez uzyskiwanie niezbędnych atestów,

WYMAGANIA:

Wymagania konieczne:
- Wykształcenie: wyższe (w tym licencjat)
- Uprawnienia: Znajomość systemów jakościowych BRC, IFC, GMP i innych
- Uprawnienia: Dobra praktyka i zasady GHP i GMP

Wymagania inne:
- [Umiejętność 1] : aktualna książeczka sanepidowska


WARUNKI PRACY:

Miejsce pracy: Działoszyn
Rodzaj umowy: Umowa o pracę na czas określony
Wynagrodzenie brutto: od 6 800 PLN

KONTAKT:

Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy

Pracodawca:
Przedsiębiorstwo Produkcji Chłodniczej i Przetwórstwa Rolno-Spożywczego "ANITA" Grzegorz Mordalski

Adres:
Wojska Polskiego 13, 98-355 Działoszyn, powiat: pajęczański, woj: łódzkie

Dane kontaktowe:
Zbigniew Śliwka
e-mail: sliwka@anita.pl

Sposób kontaktu:
bezpośrednio do pracodawcy
Preferowane formy kontaktu: osobiście, e-mail

Wymagane dokumenty:
Brak danych.


Źródło: Powiatowy Urząd Pracy w Pajęcznie