Miejsce pracy: Łukowska 25, 04-133 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
Nr oferty: StPr/25/11833
OBOWIĄZKI:
• przygotowywanie posiłków dla wychowanków zgodnie z normami żywieniowymi i jadłospisem,
• wykorzystywanie produktów zgonie z jadłospisem i sztuką kulinarną,
• przygotowywanie obróbki wstępnej warzyw i owoców, przygotowanie i porcjowanie produktów potrzebnych do przyrządzania posiłków na dany dzień,
• ustalanie estetycznych sposobów podawania potraw,
• utrzymanie w czystości kuchni oraz powierzonego sprzętu, szafek i blatów kuchennych,
• dbanie o odpowiednie czyszczenie, przechowywanie i ewentualną wymianę sprzętów używanych w kuchni,
• przestrzeganie dat ważności produktów spożywczych, nadzór nad jakością zamówionej żywności, natychmiastowa utylizacja produktów z przekroczoną datą spożycia.