Miejsce pracy: 02-445 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
Nr oferty: StPr/25/0954
OBOWIĄZKI:
Pomoc w przygotowywaniu posiłków, taka jak wstępna obróbka składników (mycie, obieranie, krojenie), utrzymanie w czystości kuchni (zmywanie naczyń sprzątanie stanowiska pracy, sprzętu i pomieszczeń) oraz przestrzeganie zasad higieny pracy i standardów bezpieczęństwa takich jak HACCP.
Pracownicy poszukiwani są do trzech punktów:
- ul. Zaułek 34, Warszawa
- ul. Kobiałka 49, Warszawa
- ul. Ruskowy Bród 19, Warszawa.
Osoby zainteresowane ofertą pracy proszone są o kontakt telefoniczny lub e-mail w celu umówienia się na spotkanie z pracodawcą.
WYMAGANIA:
Wymagania konieczne:
- Wykształcenie: podstawowe
- Uprawnienia: Orzeczenie lekarskie dla celów sanitarno – epidemiologicznych
Dane kontaktowe:
Wioletta Zimochocka
e-mail: wiola@gastroteam.pl
tel: 500-022-202
Sposób kontaktu:
bezpośrednio do pracodawcy
Preferowane formy kontaktu: telefon, e-mail, Termin: ........................../2025, Godziny : 07.00-15.00