Miejsce pracy: Zielona 11, 26-200 Końskie, powiat: konecki, woj: świętokrzyskie
Nr oferty: StPr/25/0874
OBOWIĄZKI:
Kontrola jakości surowca i wyrobu gotowego. Wykonywanie analiz mikrobiologicznych próbek żywności, wody i próbek środowiskowych. Wykonywanie analiz fizyko-chemicznych surowca i produktu gotowego. Przygotowanie pożywek i sprzętu do badań mikrobiologicznych. Nadzór i kontrola cykli produkcyjnych. Nadzór i prowadzenie dokumentacji laboratoryjnej. Obsługa urządzeń w pracowni mikrobiologicznej.
Praca w systemie zmianowym w godzinach 6:00 - 14:00, 14:00 - 22:00.
WYMAGANIA:
Wymagania konieczne:
- Wykształcenie: średnie ogólnokształcące
- Wykształcenie: średnie zawodowe
- Uprawnienia: podzielność uwagi
- Uprawnienia: spostrzegawczość
- Uprawnienia: proaktywność
- Uprawnienia: umiejętność pracy w zespole
- Uprawnienia: chęć uczenia się i rozwijania umiejętności
- Uprawnienia: samodzielność
- Uprawnienia: dobra organizacja pracy
Wymagania pożądane:
- Wykształcenie: pomaturalne/policealne
- Wykształcenie: wyższe (w tym licencjat)
Wymagania inne:
- wymagane doświadczenie zawodowe na podobnym stanowisku
WARUNKI PRACY:
Miejsce pracy: Końskie
Rodzaj umowy: Umowa o pracę na okres próbny
Wynagrodzenie brutto: od 4 666 PLN