Miejsce pracy: Kościuszki 16, 78-100 Kołobrzeg, powiat: kołobrzeski, woj: zachodniopomorskie
Nr oferty: StPr/24/0420
OBOWIĄZKI:
Samodzielne gotowanie, przygotowanie potraw zgodnie ze standardami firmy, praca na recepturach, stosowanie systemu HACCP, dbałość o wysoki standard obsługi gości oraz wizerunku hotelu. Dźwiganie towaru kobieta do 12 kg, mężczyzna do 30 kg. Praca w godz. 6-18, 8-20, również w soboty, niedziele i święta. Umowa zlecenie na okres 3 miesięcy, następnie możliwa umowa o pracę.
WYMAGANIA:
Wymagania konieczne:
- Zawód: Kucharz* (wymagany staż - lata: 1)
- Wykształcenie: zasadnicze branżowe, gastronomiczne
- Uprawnienia: Orzeczenie lekarskie dla celów sanitarno – epidemiologicznych
- Uprawnienia: samodzielność
- Uprawnienia: kreatywność
- Uprawnienia: umiejętność pracy w zespole
Wymagania inne:
- Umiejętność samodzielnego gotowania, umiejętność pracy na recepturach, praktyczna wiedza/znajomość systemu HACCP.
WARUNKI PRACY:
Miejsce pracy: Kołobrzeg
Rodzaj umowy: Umowa zlecenie / Umowa o świadczenie usług
Wynagrodzenie brutto: od 31,84 PLN
KONTAKT:
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Pracodawca:
"DIVA" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ