Miejsce pracy: Francuska 20-24, 40-027 Katowice, powiat: m. Katowice, woj: śląskie
Nr oferty: StPr/25/2542
OBOWIĄZKI:
- Zakres obowiązków:
1. Pomoc w przygotowywaniu posiłków zgodnie z ustalonymi recepturami,
2. Dbanie o estetykę przyrządzanych potraw,
3. Wykorzystywanie powierzonego towaru zgodnie z planowym jadłospisem,
4. Właściwe gospodarowanie produktami spożywczymi,
5. Współpraca z innymi pracownikami kuchni,
6. Pomoc przy pobieraniu towaru z magazynu,
7. Dbanie o należyty stan maszyn, urządzeń i sprzętu,
8. Dbanie o porządek i ład w miejscu pracy,
9. Przestrzeganie zasad higieny i bezpieczeństwa pracy.
- Praca 5 dni w tygodniu. Praca na dwie zmiany po 8 godzin od 6:00-14:00, 10:00-18:00. Praca również w soboty, niedziele i święta w godzinach 6:00-18:00 - według harmonogramu czasu pracy (lub wydłużenie normy pracy do 12 godzin (6:00-18:00) w ramach równoważnego czasu pracy).
Wymagania inne:
- Wymagane wykształcenie min. zawodowe. Mile widziane doświadczenie zawodowe na podobnym stanowisku. Wymagana aktualna książeczka sanepidu lub aktualne orzeczenie lekarskie dla celów sanitarno-epidemiologicznych.
WARUNKI PRACY:
Miejsce pracy: Katowice
Rodzaj umowy: Umowa o pracę na okres próbny
Wynagrodzenie brutto: od 5 281,16 PLN
KONTAKT:
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Pracodawca:
SAMODZIELNY PUBLICZNY SZPITAL KLINICZNY IM. ANDRZEJA MIELĘCKIEGO ŚLĄSKIEGO UNIWERSYTETU MEDYCZNEGO W KATOWICACH
Adres:
40-027 Katowice, powiat: m. Katowice, woj: śląskie
Dane kontaktowe:
e-mail: kadry@spskm.katowice.pl
tel: 32-25-91-724
Sposób kontaktu:
bezpośrednio do pracodawcy
Preferowane formy kontaktu: telefon, e-mail, Termin: Kontakt telefoniczny lub e-mail., Godziny : 8:30-14:00
Wymagane dokumenty:
CV - Kontakt telefoniczny (Tel. 32-25-91-724) w godzinach lub e-mail: kadry@spskm.katowice.pl