KUCHARZ W MAŁEJ GASTRONOMII

Katowice/ śląskie

Ogłoszenie dodane: 26.11.2025

Typ umowy:
Umowa o pracę
Wymiar pracy:
Pełny etat

KUCHARZ W MAŁEJ GASTRONOMII

Miejsce pracy: Francuska 19, 40-027 Katowice, powiat: m. Katowice, woj: śląskie
Nr oferty: StPr/25/2538

OBOWIĄZKI:
- Przygotowanie posiłków w małej gastronomii.
- Praca po 8 godzin dziennie. Praca zmianowa w godzinach: 7:30:00-17:00 + soboty, niedziele i święta.

WYMAGANIA:

Wymagania konieczne:
- Wykształcenie: brak lub niepełne podstawowe
- Uprawnienia: Zdolności kulinarne
- Uprawnienia: Bardzo dobra organizacja pracy
- Uprawnienia: Kreatywność

Wymagania inne:
- Wymagane doświadczenie zawodowe min. 6 miesięcy na stanowisku kucharza lub osoba potrafiąca i lubiąca gotować. Wymagana Książeczka sanepidu (może być nieaktualna) lub gotowość do jej wyrobienia (koszt ponosi Pracodawca). Wymagana znajomość kuchni polskiej. Wymagana sumienność i dokładność w wykonywaniu powierzonych zadań. Wymagana znajomość zasad HACCP i GHP. Wymagana umiejętność gotowania dla większej ilości osób.

WARUNKI PRACY:

Miejsce pracy: Katowice
Rodzaj umowy: Umowa o pracę na okres próbny
Wynagrodzenie brutto: od 5 500 PLN

KONTAKT:

Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy

Pracodawca:
KUCHNIA NA + BARBARA ROGOWSKA

Adres:
Francuska 19, 40-027 Katowice, powiat: m. Katowice, woj: śląskie

Dane kontaktowe:
BARBARA ROGOWSKA
tel: 600-299-255

Sposób kontaktu:
bezpośrednio do pracodawcy
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, Termin: Kontakt KONIECZNIE wstępnie telefoniczny celem ustalenia spotkania z pracodawcą, Godziny : 8:00-20:00

Wymagane dokumenty:
CV - Kontakt KONIECZNIE wstępnie telefoniczny (8:00-20:00) (Tel. 600-299-255) celem ustalenia spotkania z pracodawcą (ul. Francuska 19, 40-027 Katowice).


Źródło: Powiatowy Urząd Pracy w Katowicach