Miejsce pracy: Portowa 22, 78-100 Kołobrzeg, powiat: kołobrzeski, woj: zachodniopomorskie
Nr oferty: StPr/24/0499
OBOWIĄZKI:
Wykonywanie prac związanych z przygotowywaniem posiłków zgodnie z recepturą i ustalonymi dietami; przygotowanie produktów żywnościowych do obróbki termicznej; przygotowanie potraw zgodnie z jadłospisem; dbanie o racjonalne wykorzystanie produktów żywnościowych w czasie obróbki wstępnej; dbanie o przestrzeganie zasad technologii przyrządzania posiłków; przestrzeganie zasad higieny pracy przy przygotowywaniu posiłków oraz utrzymywanie czystości na stanowisku pracy; właściwa eksploatacja maszyn i urządzeń gastronomicznych. Praca w godz. 6:00-14:00, 11:30-19:30.
WYMAGANIA:
Wymagania konieczne:
- Wykształcenie: zasadnicze branżowe, gastronomiczne
- Uprawnienia: Orzeczenie lekarskie dla celów sanitarno – epidemiologicznych