Miejsce pracy: Topiel 12, 00-342 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
Nr oferty: StPr/24/04169
OBOWIĄZKI:
- przygotowywanie napojów zgodnie z recepturami,
- dbanie o porządek na stacji barmańskiej - przygotowanie list zamówień produktów barowych.
WYMAGANIA:
Wymagania konieczne:
- Zawód: Barman (wymagany staż - lata: 1)
- Wykształcenie: brak lub niepełne podstawowe
- Język: polski, w mowie - B1 - średnio zaawansowany, w piśmie - B1 - średnio zaawansowany
Wymagania inne:
- Wykształcenie: brak lub niepełne podstawowe, rok doświadczenia zawodowego, komunikatywna znajomość j. polskiego.
Zakres obowiązków:
- przygotowywanie napojów zgodnie z recepturami,
- dbanie o porządek na stacji barmańskiej - przygotowanie list zamówień produktów barowych.
Zgłoszenia: kontakt e-mail: forno.powisle@gmail.com, kontakt telefoniczny: 883 052 520.
WARUNKI PRACY:
Miejsce pracy: Warszawa
Rodzaj umowy: Umowa zlecenie / Umowa o świadczenie usług
Wynagrodzenie brutto: od 5 800 PLN
KONTAKT:
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Pracodawca:
ITALIAN FOOD LAB SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ