TECHNOLOG ŻYWNOŚCI

Rajcza/ żywiecki/ śląskie

Ogłoszenie dodane: 03.12.2025

Typ umowy:
Umowa o pracę
Wymiar pracy:
Pełny etat

TECHNOLOG ŻYWNOŚCI

Miejsce pracy: Rajcza 504a, 34-300 Rajcza, powiat: żywiecki, woj: śląskie
Nr oferty: StPr/25/0574

OBOWIĄZKI:
* opracowywanie nowych receptur i produktów żywnościowych oraz instrukcji technologicznych i norm zakładowych dla wyrobu produktów żywnościowych;
* organizowanie i kierowanie pracą małych zespołów pracowniczych;
* nadzorowanie przebiegu produkcji wyrobów żywnościowych i utrzymania reżimu technologicznego artykułów spożywczych na każdym etapie produkcji,
* nadzorowanie przyjmowania dostaw surowców, półproduktów, dodatków itp., kontrolowanie ich ilości, jakości;
* nadzorowanie i przeprowadzanie procesów produkcyjnych z wykorzystaniem maszyn, urządzeń lub linii produkcyjnych
* wykonywanie specjalistycznych analiz surowców, półproduktów i produktów gotowych
* przeprowadzanie kontroli jakości surowców, półproduktów
* prowadzenie dokumentacji rozliczeniowej produkcji

WYMAGANIA:

Wymagania konieczne:
- Wykształcenie: wyższe (w tym licencjat)
- Język: polski, w mowie - C1 - zaawansowany, w piśmie - C1 - zaawansowany
- Uprawnienia: egzamin z zakresu znajomości podstawowych zagadnień higieny przy produkcji żywności
- Uprawnienia: doświadczenie w pracy w zespole
- Uprawnienia: podstawowa znajomośc microsoft office i poruszanie się w internecie

Wymagania inne:
- [Umiejętność 2] : umiejętności analityczne, znajomość tematyki żywieniowej
[Umiejętność 1] : doświadczenie w pracy na podobnym stanowisku i w podobnej branży
[Inne] : -mile widziane doświadczanie zawodowe


WARUNKI PRACY:

Miejsce pracy: Rajcza
Rodzaj umowy: Umowa o pracę na czas nieokreślony
Wynagrodzenie brutto: od 10 000 PLN

KONTAKT:

Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy

Pracodawca:
ZAKŁAD MIĘSNY RAJCZA EWA, JÓZEF I JACEK BARCIK SPÓŁK JAWNA

Adres:
504 "A", 34-370 Rajcza, powiat: żywiecki, woj: śląskie

Dane kontaktowe:
Paweł Barcik
e-mail: BIURO@ZMRAJCZA.PL
tel: 500195195

Sposób kontaktu:
bezpośrednio do pracodawcy
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail

Wymagane dokumenty:
Brak danych.


Źródło: Powiatowy Urząd Pracy w Żywcu