TECHNOLOG ŻYWNOŚCI

Zabrze/ śląskie

Ogłoszenie dodane: 10.04.2024

Typ umowy:
Umowa o pracę
Wymiar pracy:
Pełny etat

TECHNOLOG ŻYWNOŚCI

Miejsce pracy: Pyskowicka 16, 41-807 Zabrze, powiat: m. Zabrze, woj: śląskie
Nr oferty: StPr/24/0432

OBOWIĄZKI:
Nadzorowanie procesów produkcyjnych i opracowywanie dokumentacji, opracowywanie i weryfikacja receptur produkcyjnych, nadzór nad prawidłowym przebiegiem procesów produkcyjno-technologicznych, współpraca z jednostkami badawczymi


WYMAGANIA:

Wymagania konieczne:
- Wykształcenie: wyższe (w tym licencjat), kierunek: technologia żywności lub pokrewne

Wymagania inne:
- wykształcenie wyższe kierunkowe technologia żywności lub pokrewne, umiejętność prowadzenia dokumentacji technicznej, zdolności organizacyjne, znajomość zagadnień i procesów technologicznych, język angielski komunikatywny

WARUNKI PRACY:

Miejsce pracy: Zabrze
Rodzaj umowy: Umowa o pracę na czas określony
Wynagrodzenie brutto: od 5 384,35 PLN

KONTAKT:

Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy

Pracodawca:
ANADOLU MEAT PRODUCTION SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ

Adres:
Pyskowicka 16, 41-807 Zabrze, powiat: m. Zabrze, woj: śląskie

Dane kontaktowe:
tel: 531 995 804

Sposób kontaktu:
bezpośrednio do pracodawcy
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, Termin: kontakt osobisty lub telefoniczny, Godziny : 9.00 - 15.00

Wymagane dokumenty:
CV


Źródło: Powiatowy Urząd Pracy w Zabrzu