Miejsce pracy: Pietraszki 15, 25-822 Kielce, powiat: m. Kielce, woj: świętokrzyskie
Nr oferty: StPr/25/2458
OBOWIĄZKI:
Do obowiązków specjalisty ds. cukiernictwa należeć będą:
- zarządzanie jakością i bezpieczeństwem zdrowotnym żywności;
- zamawianie i przechowywanie surowców do produkcji;
- obsługa maszyn i urządzeń stosowanych do produkcji wyrobów cukierniczych;
- sporządzanie półproduktów cukierniczych;
- sporządzanie gotowych wyrobów cukierniczych;
- dekorowanie wyrobów cukierniczych;
- przechowywanie gotowych wyrobów i półproduktów cukierniczych;
- utrzymywanie czystości w cukierni w trakcie produkcji i po skończonej pracy;
- przestrzeganie zasad gospodarki odpadami;
- przygotowanie stanowiska pracy obejmuje również dbałość o sprzęt i urządzenia niezbędne do przygotowania wyrobów.
Wymagania inne:
- Wymagania: mile widziane doświadczenie zawodowe na wskazanym stanowisku
WARUNKI PRACY:
Miejsce pracy: Kielce
Rodzaj umowy: Umowa o pracę na okres próbny
Wynagrodzenie brutto: od 4 666 PLN
KONTAKT:
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Pracodawca:
ZAKŁAD AKTYWIZACJI ZAWODOWEJ Manufaktura Pietraszki
Adres:
Pietraszki 15, 25-822 Kielce, powiat: m. Kielce, woj: świętokrzyskie
Dane kontaktowe:
e-mail: zaz@gramyztoba.pl
tel: 728 863 778
Sposób kontaktu:
bezpośrednio do pracodawcy
Preferowane formy kontaktu: telefon, e-mail, inny - Kontakt z pracodawcą telefoniczny: 728 863 778 lub droga e-mail: zaz@gramyztoba.pl