Miejsce pracy: Ziołowa 45 - 47, 40-635 Katowice, powiat: m. Katowice, woj: śląskie
Nr oferty: StPr/24/1280
OBOWIĄZKI:
- Przygotowanie posiłków dla pacjentów.
- Godziny pracy: 6:00-14:00, 10:00-18:00 + soboty, niedziele, święta według grafiku.
WYMAGANIA:
Wymagania konieczne:
- Wykształcenie: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
- Uprawnienia: Samodzielność
- Uprawnienia: Dobra organizacja pracy
- Uprawnienia: Dokładność
Wymagania inne:
- Wymagane wykształcenie min. zasadnicze zawodowe gastronomiczne, mile widziane wykształcenie średnie. Wymagane min. 2 lata doświadczenia zawodowego w gastronomii. Wymagana książeczka SANEPIDU (może być nieaktualna) lub gotowość do jej wyrobienia. Umiejętność współpracy w zespole.
WARUNKI PRACY:
Miejsce pracy: Katowice
Rodzaj umowy: Umowa o pracę na okres próbny
Wynagrodzenie brutto: od 4 242 PLN
KONTAKT:
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Pracodawca:
GÓRNOŚLĄSKIE CENTRUM MEDYCZNE IM. PROF. LESZKA GIECA ŚLĄSKIEGO UNIWERSYTETU MEDYCZNEGO W KATOWICACH
Dane kontaktowe:
Jolanta Horbanowicz
e-mail: kadry@gcm.pl
tel: 32-359-85-56
Sposób kontaktu:
bezpośrednio do pracodawcy
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail, poczta, Termin: Kontakt osobisty lub telefoniczny lub e-mail lub przesłać pocztowy, Godziny : 7:25-15:00
Wymagane dokumenty:
CV - Kontakt osobisty (ul. Ziołowa 45-47, 40-635 Katowice) lub telefoniczny (tel.: 32-359-85-56) w godzinach: 7:25-15:00 lub e-mail: kadry@gcm.pl lub dokumenty przesłać pocztą na adres: (ul. Ziołowa 45 - 47, 40-635 Katowice).