Miejsce pracy: Generała Józefa Hauke-Bosaka 9, 25-217 Kielce, powiat: m. Kielce, woj: świętokrzyskie
Nr oferty: StPr/25/2520
OBOWIĄZKI:
przygotowywanie potraw zgodnie z obowiązującymi standardami,
zapewnienie najwyższej jakości produktów i usług oraz przestrzeganie norm i standardów produkcji, zachowanie estetyki wydawanych dań oraz czystości stanowiska pracy
WYMAGANIA:
Wymagania pożądane:
- Wykształcenie: średnie zawodowe, inne
Wymagania inne:
- Miejsce pracy: HOTEL ECHO Cedzyna k. Kielc
WYMAGANIA: aktualna książeczka do celów sanitarno-epidemiologicznych warunek konieczny, doświadczenie na podobnym stanowisku minimum rok, znajomość procedur pracy w gastronomii, HACCP, BHP umiejętność pracy w zespole, mile widziane orzeczenie o niepełnosprawności nie jest to warunek konieczny
ZAKRES OBOWIĄZKÓW:przygotowywanie potraw zgodnie z obowiązującymi standardami, zapewnienie najwyższej jakości produktów i usług oraz przestrzeganie norm i standardów produkcji, zachowanie estetyki wydawanych dań oraz czystości stanowiska pracy
Pracodawca oferuje;terminową realizację świadczeń wynikających z umowy, zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę, bardzo dobre warunki pracy atrakcyjne warunki finansowe, doświadczoną kadrę managerską i dobrze dobrany zakres obowiązków
WARUNKI PRACY:
Miejsce pracy: Kielce
Rodzaj umowy: Umowa o pracę na okres próbny
Wynagrodzenie brutto: od 5 000 PLN
KONTAKT:
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Pracodawca:
MUSI SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Adres:
Generała Józefa Hauke-Bosaka 9, 25-217 Kielce, powiat: m. Kielce, woj: świętokrzyskie
Dane kontaktowe:
e-mail: rekrutacja@musikielce.pl
tel: 41 341-20-28
Sposób kontaktu:
bezpośrednio do pracodawcy
Preferowane formy kontaktu: telefon, e-mail, inny - Wskazany kontakt tel; 41 341 20-28 z pracodawcą lub drogą elektroniczną: rekrutacja@musikielce.pl