Miejsce pracy: Strażacka 57, 04-462 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
Nr oferty: StPr/25/11320
OBOWIĄZKI:
- Przygotowanie i porcjowanie produktów potrzebnych do wykonania potraw zgodnie z ustalonym jadłospisem.
- Wykonanie zaplanowanych potraw, z zachowaniem obowiązujących przepisów bhp i sanitarnych oraz procedury zgodnej z systemem HACCP.
WYMAGANIA:
Wymagania konieczne:
- Zawód: Kucharz* (wymagany staż - lata: 0, miesiące: 3)
- Wykształcenie: podstawowe
- Język: polski, w mowie - C2 - biegły, w piśmie - C2 - biegły
Wymagania dodatkowe:
- Uprawnienia: Orzeczenie lekarskie dla celów sanitarno – epidemiologicznych
Wymagania inne:
- Wymagania:
- wykształcenie: podstawowe,
- doświadczenie zawodowe: co najmniej 3 miesiące;
- biegła znajomość języka polskiego;
- mile widziane orzeczenie sanitarno-epidemiologiczne;
Mile widziani kucharze z zamiłowania, również emeryci. Praca na cały etat w godzinach: w tygodniu 6-16, 12-19, soboty, niedziele 9-20