KUCHARZ K/M

Warszawa/ mazowieckie

Ogłoszenie dodane: 29.04.2024

Typ umowy:
Umowa zlecenie

KUCHARZ K/M

Miejsce pracy: Topiel 12, 00-342 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
Nr oferty: StPr/24/05033

OBOWIĄZKI:

Praca na stanowisku kucharza sekcji zimnej - przystawki, desery oraz pomoc pizzaiolo.

WYMAGANIA:

Wymagania konieczne:
- Zawód: Pozostali kucharze (wymagany staż - lata: 0, miesiące: 1)
- Wykształcenie: brak lub niepełne podstawowe
- Język: polski, w mowie - B1 - średnio zaawansowany, w piśmie - B1 - średnio zaawansowany

Wymagania inne:
- Wymagania: co najmniej miesięczne doświadczenie zawodowe, komunikatywna znajomość języka polskiego.

Praca zadaniowa w wybrane dni miesiąca w godz.: 10:00-22:00.

[Zgłoszenia: e-mail: forno.powisle@gmail.com, tel.: 883 052 520].

WARUNKI PRACY:

Miejsce pracy: Warszawa
Rodzaj umowy: Umowa zlecenie / Umowa o świadczenie usług
Wynagrodzenie brutto: od 6 400 PLN

KONTAKT:

Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy

Pracodawca:
ITALIAN FOOD LAB SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ

Adres:
Topiel 12, 00-342 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie

Dane kontaktowe:
e-mail: forno.powisle@gmail.com
tel: 883 052 520

Sposób kontaktu:
bezpośrednio do pracodawcy
Preferowane formy kontaktu: telefon, e-mail

Wymagane dokumenty:
Po ustaleniu z pracodawcą


Źródło: Urząd Pracy Miasta Stołecznego Warszawy