Warszawa/ mazowieckie
Ogłoszenie dodane: 29.04.2024
KUCHARZ K/M Miejsce pracy: Topiel 12, 00-342 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie Nr oferty: StPr/24/05033 OBOWIĄZKI: Praca na stanowisku kucharza sekcji zimnej - przystawki, desery oraz pomoc pizzaiolo. WYMAGANIA: Wymagania konieczne: - Zawód: Pozostali kucharze (wymagany staż - lata: 0, miesiące: 1) - Wykształcenie: brak lub niepełne podstawowe - Język: polski, w mowie - B1 - średnio zaawansowany, w piśmie - B1 - średnio zaawansowany Wymagania inne: - Wymagania: co najmniej miesięczne doświadczenie zawodowe, komunikatywna znajomość języka polskiego. Praca zadaniowa w wybrane dni miesiąca w godz.: 10:00-22:00. [Zgłoszenia: e-mail: forno.powisle@gmail.com, tel.: 883 052 520]. WARUNKI PRACY: Miejsce pracy: Warszawa Rodzaj umowy: Umowa zlecenie / Umowa o świadczenie usług Wynagrodzenie brutto: od 6 400 PLN KONTAKT: Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy Pracodawca: ITALIAN FOOD LAB SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ Adres: Topiel 12, 00-342 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie Dane kontaktowe: e-mail: forno.powisle@gmail.com tel: 883 052 520 Sposób kontaktu: bezpośrednio do pracodawcy Preferowane formy kontaktu: telefon, e-mail Wymagane dokumenty: Po ustaleniu z pracodawcą Źródło: Urząd Pracy Miasta Stołecznego Warszawy