Miejsce pracy: Warszawska 133, 08-110 Siedlce, powiat: m. Siedlce, woj: mazowieckie
Nr oferty: StPr/25/2400
OBOWIĄZKI:
Realizacja przydzielonych zadań w kuchni i efektywna współpraca z pozostałym personelem kuchni i hotelu.
Przygotowywanie potraw z należytą dbałością o ich jakość.
Przestrzeganie właściwych standardów i procedur obowiązujących w kuchni/w firmie.
Praca w systemie II zmianowym od godz. 08.00 (godziny pracy do indywidualnego ustalenia).
Po okresie próbnym możliwość dalszej współpracy.
Miejsce pracy: Hotel Hetman w Siedlcach przy ul. Warszawskiej 133.
Wymagania inne:
- doświadczenie na podobnym stanowisku min. 1 rok, aktualna książeczka do celów sanitarno-epidemiologicznych, zamiłowanie do gotowania, pasja w rozwijaniu umiejętności kulinarnych, umiejętność współpracy w zespole, dobra organizacja pracy, gotowość podjęcia pracy w trybie zmianowym, zaangażowanie i odpowiedzialność.
WARUNKI PRACY:
Miejsce pracy: Siedlce
Rodzaj umowy: Umowa o pracę na okres próbny
Wynagrodzenie brutto: od 4 806 PLN
KONTAKT:
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Pracodawca:
PRZEDSIĘBIORSTWO HANDLOWO USŁUGOWE TOPAZ SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Adres:
Kolejowa 3B, 08-300 Sokołów Podlaski, powiat: sokołowski, woj: mazowieckie
Dane kontaktowe:
e-mail: rekrutacja@topaz24.pl
tel: 25 6400245
Sposób kontaktu:
bezpośrednio do pracodawcy
Preferowane formy kontaktu: telefon, e-mail, Godziny : 08.00-16.00