Miejsce pracy: Szczecin, powiat: m. Szczecin, woj: zachodniopomorskie
Nr oferty: StPr/24/0784
OBOWIĄZKI:
kandydat powinien znać różne techniki przygotowywania posiłków, potrafić obsługiwać sprzęt gastronomiczny, umieć ocenić jakość produktów, znać zasady przechowywania żywności oraz przyrządzania dań zimnych i gorących. Ponadto musi umieć dobierać składniki, układać menu oraz znać smaki i składy produktów.
WYMAGANIA:
Wymagania konieczne:
- Wykształcenie: średnie zawodowe
- Uprawnienia: doświadczenie w pracy w zespole
- Uprawnienia: DOŚWIADCZENIE ZAWODOWE (wymagany staż - lata: 3)
- Uprawnienia: zaangażowanie do pracy
- Uprawnienia: DOŚWIADCZENIE W PRZYGOTOWYWANIU DAŃ WEDŁUG RECEPTUR
WARUNKI PRACY:
Miejsce pracy: Szczecin
Rodzaj umowy: Umowa o pracę na czas określony
Wynagrodzenie brutto: od 6 909 PLN
KONTAKT:
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Pracodawca:
Powiatowy Urząd Pracy w Szczecinie
Adres:
Mickiewicza 39, 70-383 Szczecin, powiat: m. Szczecin, woj: zachodniopomorskie
Dane kontaktowe:
Agnieszka DREJWS
e-mail: adrejws@pupszczecin.pl
tel: 914254991