Miejsce pracy: EMILII PLATER 19, 81-777 Sopot, powiat: m. Sopot, woj: pomorskie
Nr oferty: StPr/24/0680
OBOWIĄZKI:
- przygotowywanie potraw według receptur i norm jakościowych,
- utrzymywanie czystości w kuchni i magazynie,
- kontrola jakości produktów i ich przechowywanie,
- dbanie o estetykę podania potraw,
- przestrzeganie standardów BHP i HACCP.
WYMAGANIA:
Wymagania konieczne:
- Wykształcenie: podstawowe
Wymagania inne:
- Wymagane doświadczenie zawodowe, umiejętność pracy pod presją czasu oraz dyspozycyjność.
WARUNKI PRACY:
Miejsce pracy: Sopot
Rodzaj umowy: Umowa zlecenie / Umowa o świadczenie usług
Wynagrodzenie brutto: od 35 PLN
KONTAKT:
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Pracodawca:
"GAMBIT" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ