Miejsce pracy: Borowska 213, 50-556 Wrocław, powiat: m. Wrocław, woj: dolnośląskie
Nr oferty: StPr/24/2136
OBOWIĄZKI:
- przygotowywanie posiłków zgodnie z recepturami i normami obowiązującymi w żywieniu zbiorowym,
- porcjowanie i pakowanie gotowych potraw,
- dbanie o produkty oraz o powierzony sprzęt,
- przestrzeganie przepisów BHP i HACCAP,
- dbanie o prawidłowe przechowywanie produktów spożywczych
- obsługa i konserwacja sprzętu kuchennego
- utrzymywanie porządku na stanowisku pracy,
Praca jednozmianowa w godzinach 6:00 -14:00, 7 dni w tygodniu.
Oferta dostępna w sali G.
Kontakt z pracodawcą - e-mail: rekrutacja@usk.pl
Wymagania inne:
- wykształcenie: minimum zasadnicze zawodowe w kierunku kucharz,
staż pracy: doświadczenie w pracy w gastronomii,
ważne badania do celów sanitarno-epidemiologicznych,
umiejętność pracy w zespole,
dokładność, rzetelność i bardzo dobra organizacja czasu pracy
WARUNKI PRACY:
Miejsce pracy: Wrocław
Rodzaj umowy: Umowa o pracę na okres próbny
Wynagrodzenie brutto: od 5 400 do 5 400 PLN
KONTAKT:
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Pracodawca:
UNIWERSYTECKI SZPITAL KLINICZNY IM. JANA MIKULICZA-RADECKIEGO WE WROCŁAWIU
Adres:
Borowska 213, 50-556 Wrocław, powiat: m. Wrocław, woj: dolnośląskie
Dane kontaktowe:
e-mail: rekrutacja@usk.wroc.pl
Sposób kontaktu:
bezpośrednio do pracodawcy
Preferowane formy kontaktu: osobiście, e-mail