Miejsce pracy: Jana Dormana 9 A, 41-219 Sosnowiec, powiat: m. Sosnowiec, woj: śląskie
Nr oferty: StPr/24/0436
OBOWIĄZKI:
znajomość technik przygotowywania posiłków, obsługa sprzętu gastronomicznego, umiejętność oceny jakości produktów, znajomość zasad przechowywania żywności oraz przyrządzania dań, umiejętność doboru składników, układania menu oraz znajomość smaków i składu produktów, praca w godzinach 6.30-14.30
WYMAGANIA:
Wymagania konieczne:
- Wykształcenie: średnie zawodowe 4-letnie
- Uprawnienia: Bardzo dobra organizacja własnej pracy
- Uprawnienia: aktualna książeczka zdrowia dla celów sanitarno-epidemiologicznych
WARUNKI PRACY:
Miejsce pracy: Sosnowiec
Rodzaj umowy: Umowa o pracę na okres próbny
Wynagrodzenie brutto: od 4 300 PLN
KONTAKT:
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Pracodawca:
IX LICEUM OGÓLNOKSZTAŁCĄCE IM. WISŁAWY SZYMBORSKIEJ W SOSNOWCU
Adres:
Jana Dormana 9 A, 41-219 Sosnowiec, powiat: m. Sosnowiec, woj: śląskie
Dane kontaktowe:
Patrycja Milik
e-mail: lo9@sosnowiec.edu.pl
Sposób kontaktu:
bezpośrednio do pracodawcy
Preferowane formy kontaktu: osobiście, e-mail
Wymagane dokumenty:
I kontakt osobisty lub e-mailem