Słupsk/ pomorskie
Ogłoszenie dodane: 16.04.2024
INŻYNIER TECHNOLOGII ŻYWNOŚCI
Miejsce pracy: Słupsk, powiat: m. Słupsk, woj: pomorskie
Nr oferty: StPr/24/0833
OBOWIĄZKI:
- przygotowywanie projektów orzeczeń zbadanych próbek środków spożywczych oraz materiałów i wyrobów do kontaktu z żywnością na podstawie wyników badań laboratoryjnych próbek pobranych w ramach urzędowej kontroli i monitoringu
- rejestrowanie pism w ramach poczty przychodzącej i wychodzącej, w tym obsługa poczty elektronicznej,
- prowadzenie dokumentachji związanej z nadzorem nad zakładami, w tym zakładanie teczek aktowych, sporządzanie ewidencji spraw, przygotowywanie dokumentów do archiwizacji,
- udział w realizacji planów zasadniczych przedsięwzięć dla Sekcji BŻ,
- udział w opracowaniu i przygotowywaniu informacji i sprawozdań z realizacji zadań Sekcji BŻ,
- wpisywanie danych do rejestrów wewnętrznych i baz danych prowadzonych przez Sekcję BŻ,
- przepisywanie pism, decyzji i postanowiń, przygotowywanie duplikatów i kserokopii dokumentów
WYMAGANIA:
Wymagania konieczne:
- Wykształcenie: wyższe (w tym licencjat), kierunek: inż. technologii żywności; technologia żywności i zywienie człowieka
WARUNKI PRACY:
Miejsce pracy: Słupsk
Rodzaj umowy: Nie dotyczy
Wynagrodzenie brutto: 1 790,3 PLN
KONTAKT:
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Pracodawca:
Powiatowy Urząd Pracy w Słupsku
Adres:
Leszczyńskiego 8, 76-200 Słupsk, powiat: m. Słupsk, woj: pomorskie
Dane kontaktowe:
Pośrednik pracy
tel: 59 846 09 56
Sposób kontaktu:
za pośrednictwem urzędu
Wymagane dokumenty:
skierowanie
Źródło: Powiatowy Urząd Pracy w Słupsku