Miejsce pracy: Chmielna 19, 00-021 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
Nr oferty: StPr/24/06072
OBOWIĄZKI:
- opracowywanie receptur nowych produktów i rozwój aktualnej oferty przygotowanie deserów i sosów
- planowanie i składanie zapotrzebowania na surowce dbanie o dobrą jakość i wygląda wyrobów
- dbanie o czystość i właściwy wygląd lokalu - raportowanie przełożonemu informacji o zauważonych nieprawidłowościach, uwagach klientów lub problemach z asortymentem
WYMAGANIA:
Wymagania konieczne:
- Zawód: Cukiernik* (wymagany staż - lata: 2)
- Wykształcenie: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
- Język: polski, w mowie - B1 - średnio zaawansowany, w piśmie - B1 - średnio zaawansowany
Wymagania inne:
- Wymagania: wykształcenie zasadnicze zawodowe gastronomiczne (piekarnictwo, cukiernictwo). Umiejętności: kreatywność, znajomość trendów, umiejętność obliczania zużycia surowców i półproduktów. Co najmniej 2 lata doświadczenia zawodowego. Dobra znajomość języka polskiego.