HACCP,GHP/GMP,alergeny

Rawicz/ rawicki/ wielkopolskie

Ogłoszenie dodane: 21.09.2021

Zajmuję się opracowaniem dokumentacji i wdrożeniem systemu HACCP w zakładach typu:

mała gastronomia (fast food,kołacze)
food truck
kawiarnia
lodziarnia
bar
pizzeria
restauracja
wypieki domowe
sklep (spożywczy,pieczywo,mięsny)
stacja benzynowa

- realizacja zamówień na terenie całego kraju (zdalny audyt wstępny)
- dokumentacja dopasowana do charakteru zakładu - nie wykonuję gotowców
- czas realizacji dokumentacji adekwatny do typu działalności,średnio 2-3 tygodnie (lub szybciej) od audytu wstępnego - rzetelne opracowanie wymaga czasu i przemyślanych rozwiązań
- komplet dokumentów wyłącznie w formie cd/dvd (+wysyłka na email) przesyłany za pobraniem (możliwość odbioru osobistego)
- atrakcyjna cena uzależniona od rodzaju zakładu i formy gotowej dokumentacji
- szkolenie multimedialne (Power Point) i procedury dot.stanu epidemicznego GRATIS
- omówienie z klientem gotowej dokumentacji
- gwarancja - wszystkie dotychczas realizowane projekty uzyskały akceptację lokalnych PSSE,ale ewentualne poprawki wykonuję bezpłatnie
- możliwość szerszej współpracy

Jestem biotechnologiem żywności z doświadczeniem w Sanepidzie i gastronomii. Przygotowywaniem dokumentacji HACCP zajmuję się od 10 lat. Wszystkie moje dotychczas realizowane projekty uzyskały akceptację lokalnych PSSE.


Zapraszam do współpracy. Kontakt na skrzynkę email lub telefon

Piotr

Piotr

Piotr